ANYAGLEADÁSI FELTÉTELEK

Anyagleadás

Tisztelt Partnerünk!
Az alábbi általános tájékoztatónk azt a célt szolgálja, hogy Ön minél gyorsabban és minél kevesebb korrigálással tudja megrendelni nyomtatásait.
Az alábbi formátumú fájlokat tudjuk fogadni: PDF, TIFF, JPG, CDR, AI, EPS.
A vektoros és kompozit PDF file-okat kizárólag csatolt nézőképpel tudjuk elfogadni. A vektoros anyagok tartalmazzák az összes felhasznált fontot, képet, grafikát, és a szövegeket kérjük görbévé alakítani. Nyitott állományú anyagokat legfeljebb CS4, illetve Corel 13-as verziószámig fogadjuk.
Kép formátum leadása esetén a javasolt felbontás: 150 dpi, óriásplakát méret esetén 70-100 dpi. Színkód: CMYK. Profil: ISO Coated v2 vagy Coated Fogra 39. A direkt színeket 4 színre bontva kérjük leadni. A Pantone színkód mellé kérjük a CMYK bontást az általunk használt profilban is. Kifutó nélküli, valós méretezést kérünk. Színgaranciát csak az általunk elkészített színminta vagy próbanyomat alapján tudunk vállalni.
Kérjük, ellenőrizze tartalmilag és nyelvtanilag a küldött grafikai anyagot, mert kollégáink csupán technikailag ellenőrzik a kapott állományokat. A gyártást követően felfedezett tartalmi hibákért (elírások, helyesírási hibák) nem áll módunkban felelősséget vállalni.
A 16 óra utáni anyagleadás másnapi anyagleadásnak számít!
Felmerülő kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésére.

FTP ELÉRÉS

Jelszó miatt keresse személyes kapcsolattartóját!