A KIWI PRINT FOLYAMATOSAN FIGYELEMMEL KÍSÉRI A VÁLTOZÓ IGÉNYEKET,
ÉS EZEKHEZ ALAKÍTJA TERMÉKKÍNÁLATÁT, HOGY MEGRENDELŐINK MEGŐRIZHESSÉK
VAGY NÖVELHESSÉK PIACI POZÍCIÓJUKAT

Teljesen mindegy, hogy kültéri, vagy beltéri alapanyag nyomtatását kéri tőlünk, mi mindig az optimális megoldást kínáljuk, azaz minőségi terméket, a lehető legjobb áron. Legkeresettebb termékeink az öntapadó dekoráció, citylight,
plakát, backlight termékek, különböző bannerek (a kis ponyváktól egészen az óriás méretű darabokig),
különböző nagyságú és alakú matricák, közlekedési eszközökre szánt reklámtermékek.

BELTÉRI DEKORÁCIÓK

KÜLTÉRI DEKORÁCIÓK

NYOMDAI TERMÉKEK

 • boríték
 • címke
 • dobozok
 • dossziék
 • egyedi nyomdai termékek
 • étlapok
 • flyerek
 • használati utasítások
 • kartonok
 • kiadványok
 • könyvek
 • leaflet

IRODA- ÉS LAKÁSDEKORÁCIÓ

Hangulatosabbá és egyedivé varázsoljuk közvetlen környezetét. Modern alapanyagokkal dolgozunk, melyek korlátlan lehetőséget biztosítanak ezen a területen. A faldekorációs fóliáink látványos felületet kölcsönöznek irodájának vagy otthonának. A dekorációk visszaszedhetőek és akár többször is felhasználhatóak. Kedvelt eszköz még a vászonkép, padlómatrica és az átlátszó felületeken használt homokfúvott hatású fólia is.  

1

KIÁLLÍTÁS DEKORÁCIÓ

Tudjuk, hogy nem könnyű kitűnni a vásári forgatagból, és azt is, hogy aki nem tud valami egyedit, érdekeset, feltűnőt mutatni, azt nem is nagyon veszik észre. Nagy tapasztalattal rendelkezünk egyedi standok kivitelezésében, építésében, akár tartós, akár ideiglenes helyszínről van szó. Megrendelőink terveit már az ötlet megszületésétől kezdve segítjük, hogy ezzel pénzt, időt és energiát takaríthassanak meg.  

1

INFORMÁCIÓS TÁBLÁK

Az információs táblák vagy rendszerek feladata a vevők, ügyfelek irányítása és tájékoztatása; ezek lehetnek egyedi vagy kész rendszerek is. A kész rendszerek mindig egységes formát és stílusjegyeket képviselnek, mérettől és felhasználási területtől függetlenül. Felhasználási területei: szállodák, irodaházak, közintézmények, bevásárlóközpontok, ipari épületek és minden olyan helyszín, ahol nehezen lehet tájékozódni.  

1

POS/POP ESZKÖZÖK

Az eladáshelyi reklámeszközöket az alábbi angol rövidítésekkel szokták említeni: POS (Point of Sale) vagy a POP (Point of Purchase) Az eladáshelyi reklámozás lényege a termék vagy szolgáltatás bemutatása és felkínálása. Előnye, hogy a reklámeszköz ott érvényesül, ahol maga a termék is található, hatékony alkalmazása pedig impulzusvásárlásokhoz vezethet. Fajtái: polccsíkok, irányító táblák, belógatós táblák, zászlók, attrapok, kínáló pultok, display.  

1

ROLL-UP, POP-UP (SAJTÓFAL)

Roll-up display: Egyszerűen felállítható, hordozható reklámeszköz. Alapja egy földön álló alumínium szerkezet, melyben belül egy hengeren van felcsévélve a nyomtatott dekoráció, így a panel egy mozdulattal kihúzható a szerkezetből. Nyomat mérete: 85, 100 vagy 120 cm széles és 200 cm magas. Alapanyaga: 340 grammos fényzáró PVC banner vagy speciális „ezüsthátú” fémtartalmú roll-up anyag.
Pop-up rendszer (sajtófal): A pop-up kinyitható, mobil reklámfal, amely könnyen felállítható és rendkívül látványos. Előszeretettel használják kiállításokon, sajtótájékoztatókon és promóciós kihelyezéseken. A fal vázát egy alumínium térrács adja, melyre kinyitott állapotában kerülnek fel a nyomtatott dekorpanelek. Sokféle alakú és méretű pop-up létezik, ezek variálhatóak és összekapcsolhatóak. A dekorpanelek alapanyaga: speciális poliészter pop-up anyag.

1