NAGYFORMÁTUMÚ DIGITÁLIS NYOMTATÁS

A nagyformátumú digitális nyomtatás képezi az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatások nagyobbik részét, legyen szó akár csak egy darab plakátról, vagy akár egy több száz m2 felületű bannerről. A Kiwi Printnél mindig a legjobb ár-érték arányt kapja. Nagy hangsúlyt fektetünk a kifogástalan munkára, valamint kihasználjuk a digitális technológia azon előnyét, hogy rendkívül széles a kiváló minőségű alapanyagok skálája (lásd az alapanyagok menüpontban). Tudjuk, hogy ügyfeleink egyik legfontosabb igénye a rövid határidő, ezért a minőség mellet ez a másik legfontosabb szempontunk a gyártás során. Nyomtatott anyagaink feldolgozását kiváló szakembereink a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt dekoratőrműhelyünkben végzik.

Tovább a szolgáltatásokhoz >>>

ÍVES DIGITÁLIS, OFSZET ÉS EGYÉB NYOMTATÁS

Bármilyen igénnyel fordul hozzánk, mi formába öntjük elképzelését. Segítünk a megfelelő technológia kiválasztásában, elkészítjük a mintadarabokat, majd kontrolláljuk a gyártás teljes folyamatát egészen az átadásig. Az ofszet nyomtatás nagyobb mennyiséget, jó minőséget, de hosszabb kivitelezési időt jelent. Nagyobb példányszámok esetén a leginkább kifizetődő nyomtatási forma. A digitális nyomtatás - a gyorsaságnak és a grafika alacsonyabb szintű előkészítési igényének köszönhetően - tökéletesen alkalmas a kisebb elemszámú üzleti prospektusok, füzetek, brosúrák, szóróanyagok és kártyák kivitelezésére.

Tovább a szolgáltatásokhoz >>>

DEKORÁCIÓ MINDEN FRONTON

Fő profilunk a nagyformátumú nyomtatás, de ügyfeleink igényei alapján természetesen elvégzünk bármilyen nyomtatással és dekorációval kapcsolatos feladatot. A POS és POP termékek, csomagolási, terméktámogatási, kiállítási célú, belsőépítészeti, iroda- és lakástervezési területen is tudunk ajánlani egyedülálló termékeket, szolgáltatásokat, melyek magukban foglalják a látványterv elkészítésétől, a gyártáson, építésen, logisztikán keresztül, egészen az installáció lebontásáig terjedő munkafeladatokat.

Tovább a szolgáltatásokhoz >>>

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

Munkatársaink reklámgrafika, plakátok, szórólapok, prospektusok előkészítésében, reklámeszközök kihelyezésében, kiállítási standok kivitelezésében egyaránt otthon vannak. Kreativitás, pontosság, profizmus: ezek az alapvető elvárásaink magunkkal szemben.

Tovább a szolgáltatásokhoz >>>